Les emocions

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Internet sense assetjament

 
Aquí us deixem un vídeo sobre el ciberassetjament i una serie de preguntes que ens hem animat a respondre, proveu-ho ara vosaltres!


- Què us fa pensar aquest vídeo?

Aquest vídeo ens fa pensar en la importància de la seguretat a Internet. És un tema que, malauradament, succeeix amb freqüència a l'actualitat. Hi ha molts joves que pateixen abusos mitjançant les diverses xarxes socials, per tant, és convenient aturar-ho a temps, ja que pot derivar en problemes físic o psicològics.

- Què heu entès del vídeo?

A partir del vídeo, on és motra una noia que es connecta a una xarxa social i pateix una serie d'assatjaments per part d'altres adolescents, hem entès que és idoni protegir-nos davant dels perills que comporta una connexió a la red inadequada. Per tal d'aconseguir-ho, cal evitar oferir informació privada a usuaris desconeguts, entrar a pàgines o chats pocs segurs o penjar informació personal (imatges, vídeos, etc) a xarxes socials d'ús freqüent, entre d'altres coses.

- Penseu que com educadors/es haureu d'estar atents a aquesta problemàtica?

Com a futurs docents és important conèixer el funcionament de les diverses xarxes socials i els perills que, aquestes,comporten per tal d'informar i assesorar els alumnes. A més, és necessari guanyar-se la confiança i l'efecte de l'alumnat perquè si en algun moment tenen algun problema, es sentin amb seguretat per comunicar-ho i, així, poder actuar com a guies i ajudar-los a trobar una solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada